YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN GAİMDER’E ZİYARET

06 Mayıs 2023 Paylaş

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN GAİMDER’E ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Gaziantp Milletvekili adayları Şükrü Yılmaz, Nurettin Özkaya ve Suat Bozkurt, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği(GAİMDER)i ziyaret etti.
GAİMDER üyelerini projelerini anlatan Yeniden Refah Partisi adayları, Başkan Bora Kanevetci’den sektörün sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Kanevetci, özellikle son yaşanan deprem felaketinden sonra gündeme gelen yapı sektörünün sorunlarını tüm siyasi partilere anlattıklarını belirterek, siyasilerden meclise gittiklerinde, çözüme yönelik destek beklediklerini ifade etti. Kanevetci, kamu ve özel sektörde çalışan meslektaşlarının yaşadıkları sorunlara dikkat çekti. Kanevetci, milletvekilleriyle, seçimlerden sonra da Mecliste diyalog içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi.
Gaziantep Milletvekili adayları Şükrü Yılmaz sektörün sorunlarını bilen, analiz eden bir anlayış içerisinde olduklarını belirterek, seçildikten sonra da STK’larla diyaloğu koparmadan çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Milletvekili adayı Nurettin Özkaya da “Biz bu şehrin insanlarıyız. Verdiğimiz sözü asla unutmayız ve mutlaka gereğini yerine getiririz. Sizleri seçimden sonra da aynı şekilde ziyaret edeceğiz. Bir arada olup, birlikte çözüm üreteceğiz” diye konuştu.
Milletvekili adayı Suat Bozkurt ta, GAİMDER’in üyesi ve sektörün içerisinden gelen bir isim olarak, burada olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Bozkurt, yapı sektörünün sorunlarını bildiğini belirterek, bu sorunları Yeniden Refah Partisi’nin en üst yönetim organlarına kadar taşıyacaklarını kaydetti.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sedat Yıldız ise “Yapı sektörünün içerisinde çok fazla üyemiz var. Biz bugün buraya hazırlık ve dersimize çalışarak geldik. Mevzuat ve yönetmeliklerle ilgili gerekli yasal düzenlemelerin daima takipçisi olacağız” ifadesini kullandı.
Ziyarette hazır bulunan Şehitkamil İlçe Başkanı Selami Demirkol da GAİMDER'in önemli bir STK olduğunu belirterek, Yeniden Refah Partisi olarak her zaman bu sektörün paydaşlarıyla uzlaşı içerisinde, çözüm odaklı çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.