SEKTÖRÜMÜZÜN SORUNLARINI TEDAŞ'A İLETTİK

08 Aralık 2017 Paylaş

 

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni Yönetimi, göreve hızlı başladı. İbrahimli 2. Bölgesindeki imar çalışmalarının hızlı bir şekilde sonuçlandırılması için önceki gün Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile görüşen Başkan İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu bu kez de inşaat sektörünün Tedaş ile yaşadıkları problemlere çözüm bulmak amacıyla Enerjisa Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu'ya bir rapor sundu.

SORUNLAR RAPOR HALİNE GETİRİLDİ

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Tedaş'a yapılan ziyaret öncesi, üyelerin sorunlarını içeren bir rapor hazırladı. Raporla birlikte Enerjisa Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu makamında ziyaret edildi. Müteahhitlik sektörünün yaşadıkları problemlerin takipçisi olduklarını belirten Başkan İbrahim Apa "Sorunlarımızdan en önemlilerinden bir tanesi de Tedaş ile yaşadığımız sıkıntılardı. Bu ziyaret öncesi üyelerimizin görüşleri doğrultusunda bir rapor hazırladık. Yeni seçilen arkadaşlarımla birlikte hem İl Müdürü'müzle bir araya geldik, hem de sorunlarımızı bire bir aktarma fırsatı bulduk" dedi.

RAPOR NELER İçERİYOR?

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği tarafından, TEDAŞ'a sunulan raporda, iskan sonrası abonelik işlemlerinin hızlandırılması, ruhsat sonrası şantiye elektriği bağlanması, elektrik altyapısının gitmediği yerlerde müteahhitlerin inşaata başlaması için gerekli olan iletim hatlarının hızlandırılması gibi konular yer alıyor.

çöZüM İçİN İŞBİRLİĞİ MESAJI

Ziyaret sonunda, her iki taraftan da işbirliği mesajı verildi. GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, meslektaşlarının sorunlarına çözüm için sürekli olarak  Enerjisa ile istişare içerisinde olacaklarının mesajını verdi. Başkan Apa "Sorunlarımızı aktardık. Onlar bize gerekli kolaylığı sağlayacaklarını ifade ettiler. İşbirliğimiz bu ziyaretle sınırlı kalmayacak. Tedaş, bizim talep ettiğimiz konularda gerekli çalışmalarını yaptıktan sonra Derneğimizi ziyaret ederek, bizleri bilgilendirecek. Ayrıca sorunlarımıza daha çabuk çözüm bulmak amacıyla yakın bir zamanda Enerjisa yöneticilerinin katılımıyla, Derneğimizde bir bilgilendirme toplantısı da düzenlenecek. Bu toplantıda, Enerjisa'nın yürüttüğü faaliyetler de üyelerimize yetkili isimler tarafından aktarılacak" dedi.

 

04.02.2015