Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER)'in yeni hizmet ofisi hizmete açılıyor.

09 Ocak 2012 Paylaş

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER)'in yeni hizmet ofisi hizmete açılıyor. GAİMDER'in yeni dernek ofisi 14 Kasım çarşamba günü düzenlenecek törenle açılacak. Kurulduğu günden bu yana kiralık ofislerde hizmet veren GAİMDER'in artık mülkiyeti tamamen kendisine ait, üyelerine rahat ve konforlu bir mekanda hizmet verebileceği, modern şekilde dizayn edilmiş bir ofisi var. 330 metrekarelik bir alana sahip GAİMDER'in yeni hizmet binasının içerisinde, Başkanlık Makamı, Yönetim Odası, çok amaçlı Toplantı Salonu gibi birimler de yer alıyor. İç dekorasyonu da tamamlanan GAİMDER'in hizmet binası, kentin prestijli iş merkezlerinden birisi olarak kabul edilen Yasem İş Merkezi'nde bulunuyor. 14 Kasım çarşamba günü saat 15:00'ta gerçekleşecek açılışa GAİMDER üyelerinin yanı sıra çok sayıda seçkin bir davetli topluluğunun katılması bekleniyor. Yeni Adresimiz : Budak Mahallesi, Gaz

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER)'in yeni hizmet ofisi hizmete açılıyor. GAİMDER'in yeni dernek ofisi 14 Kasım çarşamba günü düzenlenecek törenle açılacak.

 

Kurulduğu günden bu yana kiralık ofislerde hizmet veren GAİMDER'in artık mülkiyeti tamamen kendisine ait, üyelerine rahat ve konforlu bir mekanda hizmet verebileceği, modern  şekilde dizayn edilmiş bir ofisi var.

330 metrekarelik bir alana sahip GAİMDER'in yeni hizmet binasının içerisinde, Başkanlık Makamı, Yönetim Odası, çok amaçlı Toplantı Salonu gibi birimler de yer alıyor.

İç dekorasyonu da tamamlanan GAİMDER'in hizmet binası, kentin prestijli iş merkezlerinden birisi olarak kabul edilen Yasem İş Merkezi'nde bulunuyor.

14 Kasım çarşamba günü saat 15:00'ta gerçekleşecek açılışa GAİMDER üyelerinin yanı sıra çok sayıda seçkin bir davetli topluluğunun katılması bekleniyor.

 

Yeni Adresimiz :  Budak Mahallesi, Gazi Muhtar Paşa Bulvarı 31 Nolu Sokak, Yasem İş Merkezi Kat:2 No: 210 (çetinkaya Arkası) Şehitkamil/Gaziantep

TLF: 0 342 215 02 01 Fax : 0 342 215 02 87