GAİMDER'DEN EMNİYET MÜDÜRÜ'NE ZİYARET

23 Ocak 2015 Paylaş

 

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, bir süre önce Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Erhan Gülveren'i ziyaret etti.

GAİMDER Yönetim Kurulu üyeleri, Erhan Gülveren'e yeni görevinde başarılar diledi. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren İbrahim Apa, müteahhitler olarak Emniyet teşkilatına her zaman destek vermeye hazır olduklarını açıkladı. Apa "Gaziantep'imizin huzur ve asayişinin sağlanması noktasında gece gündüz demeden fedakarca görev yapan polis teşkilatımızın her zaman yanındayız. Huzur ve güvenin olduğu yerde üretim olur, bereket olur. Bu anlayış doğrultusunda, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne atanan şahsınızda, tüm ekibinizi kutluyoruz" dedi.

GüLVEREN TEBRİK ETTİ

Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise şehirlerin yapılaşmasında ve kalkınmasında müteahhitlerin aktif rol üstlendiklerini belirterek, Gaziantep'i halkla, sivil toplum örgütleriyle, Oda ve Derneklerle hep birlikte kalkındırmak istediklerini söyledi. Gülveren "Ziyaretinizden memnuniyet duydum. Ayrıca bende sizi yakından takip ediyorum. Yeni göreve geldiğinizi duydum. Dernek yönetiminde genç bir ekip var. Kutluyor ve sizlere başarılar diliyorum. Gaziantep'e birlikte yöneteceğiz, birlikte kalkındıracağız" diye konuştu.

"TRAFİK SORUNUNU HEP BİRLİKTE çöZELİM"

Ziyarette, Başkan İbrahim Apa derneğin yapısı ve faaliyetleri hakkında da bilgi aktardı. Yaklaşık bin 200 üyeye sahip olduklarının altını çizen Apa, şehrin her bölgesinde proje üreten ve kamu işi yapan müteahhitlerin yönetimde temsil edildiğini ifade etti. Apa, Dernek olarak hedeflerinin mesleki anlamda kalkınmayı sağlamanın yanı sıra, şehrin sorunlarına katkı sağlayacak projeler üretmek olduğunu vurguladı. Şehirdeki trafikle ilgili yapılan düzenlemelere dikkat çeken Apa "Gaziantep her geçen gün büyüyen bir şehir. Dolayısıyla çözüm üretme konusunda hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı düzenlemelere ilave olarak, Emniyet Müdürlüğü'nün öncülüğünde, sivil toplum örgütleri, Odalar ve Derneklerin yer alacağı, trafik kurallarına uyma konusunda halkımızın bilinçleneceği projelere her türlü desteği vermeye hazırız" mesajını verdi. Ziyaretin sonunda, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ve GAİMDER üyeleri birlikte fotoğraf çektirdi.