GAİMDER'DEN MİLLETVEKİLİ KOÇER'E SEKTÖR RAPORU

08 Aralık 2017 Paylaş

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyesi Turgut İhsan Tan Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'i ziyaret ederek, sektörün durumu hakkında bilgi verdi.

İnşaat sektörünün Gaziantep'teki durumu, şehrin yapılaşması ve sektörle ilgili sorunların konuşulduğu toplantıda, Dernek Başkanımız İbrahim Apa, Milletvekili Koçer'den destek istedi. Koçer ise, özellikle demir fiyat artışlarıyla ilgili konunun TBMM çatısı altında takipçisi olacağını söyledi.

Görüşmede, özellikle son günlerde sektörün büyümesinin önünde önemli bir engel teşkil eden demir ve diğer inşaat malzemelerinin fiyat artışıyla ilgili değerlendirmeler de yapıldı. Başkanımız İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyemiz İhsan Tan, Milletvekili Koçer'e sektörün taleplerini içeren bir de rapor sunarken, ayrıca enerji altyapısıyla ilgili destek istedi ve halen jeneratörle iş yapmak zorunda olan meslektaşlarının sıkıntılarını da paylaştı.

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer de, Derneğimizin talep, görüş ve çözüm önerileriyle ilgili bilgi alırken, şehrimizde inşaat sektörünün sağlıklı bir şekilde büyümesi adına, üzerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduğunu ifade etti. İnşaat sektörünün, ülke ekonomisinin büyümesi için olmazsa olmazlardan olduğunu vurgulayan Koçer, çözüm noktasında ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyledi.

Koçer, Gaziantep'in önemli bir sivil toplum kuruluşu olan GAİMDER'in faaliyetlerini yakından takip ettiğini de sözlerine ekledi.