Başkanımızın 16.Faaliyet Dönemi Teşekkür Mesajı

20 Ocak 2018 Paylaş

Merhaba Saygıdeğer Meslektaşlarım;                  

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla birlikte seçildiğimiz bu ulvi görevde, 16. Faaliyet Dönemimizi geride bırakmış bulunuyoruz.

17 Ocak 2015 tarihinden bugüne geçen süre içerisinde, sizlerden aldığımız destek ile verimli bir çalışma dönemi geçirdiğimize inanıyorum.

Zor ve ağır koşullar altında görev yapan meslektaşlarımızın, yaşadığı zorlukların asgari seviyeye indirilmesi noktasında, derneğimiz misyonuna uygun şekilde hareket ederek, özverili bir şekilde çaba göstermek, daima önceliğimiz olmuştur. Görev yaptığımız son üç yıllık dönem içerisinde, ülkemizin geçtiği kritik süreçte elbette işimiz kolay olmadı. Ancak tüm bu zorlukları, sizlerden aldığımız destek ile birlikte aşma konusunda önemli bir yol kat ettik. Gerek meslektaşlarımızın yaşadığı ortak problemlerde, gerekse karşılaşılan bireysel sorunlarda da ayrım gözetmeksizin çözüm yollarını birlikte aradık.

16. Faaliyet Dönemi boyunca hakikaten çok çalıştık. Yaptığımız çalışmaları, 17. Dönem Genel Kurulumuzda sizlere daha detaylı olarak anlatma fırsatımız elbette olacaktır. Ama şunu ifade etmeliyim ki, geriye dönüp baktığımızda, kurumsallık ve temsiliyet anlamında, daima mesleğimize yakışır bir duruş sergilediğimizi özellikle belirtmek istiyorum.

Her türlü problemimizde, Milletvekillerimizle, Valimizle, Belediye Başkanlarımızla ve Alt Yapı Kurumlarının değerli yöneticileri ile istişare etme noktasında hiçbir zaman sıkıntı yaşamadık. Şehrimizin çok değerli yöneticileriyle belirli aralıklarla bir araya gelerek, çözüm yollarını birlikte aradık. Şehrimiz ve sektörümüzü ilgilendiren her konuda, kendimizi rahatlıkla ifade eden kurumsal bir yapımız oluşmuş durumda. Nitekim bunun sonucunda, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği AYKOME’nin katılımcı üyeleri arasına dahil edilerek, özellikle altyapı hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde söz sahibi olmuş, bu yapısıyla da Türkiye’de diğer tüm derneklere örnek teşkil etmiştir. Kentimizin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurumlarla entegre olarak, hep birlikte, planlı ve programlı bir şekilde çalıştığımız takdirde, bu gelişimimiz ivme kazanarak devam edecektir.

Çok kıymetli meslektaşlarım;

Görev süremiz boyunca, şahsım ve yönetim organlarındaki arkadaşlarımıza gösterdiğiniz ilgi ve desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin verdiği bu destek, toplantılardaki yoğun katılım, derneğimizi bu seviyelere taşımıştır. Bu durumu daha ileri noktalara taşımamız gerekmektedir.

Yapılacak olan genel kurulumuzda, sizlerden aldığım destek ile bu kutsal göreve bir kez daha talibim. Hatalarımız, eksiklerimiz ve yetişemediğimiz hizmetler mutlaka olmuştur. Bunları gidermek ve mesleğimiz için daha fazla hizmet üretmek adına, yeniden desteğinizi istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, yeni faaliyet döneminin daha verimli geçmesini diliyor, saygılar sunuyorum.

 

İbrahim APA

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı