SEKTÖRÜN SORUNLARINI ANKARA'DA GÜNDEME GETİRDİK

03 Ocak 2020 Paylaş

 

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, Ankara’da, İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Kurulu’na ve Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığında düzenlenen TOBB İnşaat Meclisi toplantısına katıldı.

İMKON (İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de sürdüren Başkanımız İbrahim Apa, gerek yap-sat sektörü, gerekse kamu alanında faaliyet gösteren meslektaşlarımızın sorunlarını Ankara’da bir kez daha gündeme getirdi.

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu genel kuruluna Anadolu’da faaliyet gösteren, Gaziantep’in de aralarında bulunduğu 33 il’in dernek başkanı katıldı. Toplantıda; İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu ve Başkanımız İbrahim Apa, inşaat sektörünün gündemini oluşturan temel konuları birlikte değerlendirme imkanı buldu.

Apa, daha sonra, Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığında TOBB binasında gerçekleşen İnşaat Sektörü Meclis Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, müteahhitlik sektörünün içerisinde bulunduğu zor koşullar dile getirildi. Sektörün çözüm bekleyen sorunları masaya yatırıldı.