“ASANSÖRÜ, İNŞAAT SEKTÖRÜNDEN AYRI DÜŞÜNEMEYİZ”

18 Nisan 2018 Paylaş

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa:

“ASANSÖRÜ, İNŞAAT SEKTÖRÜNDEN AYRI DÜŞÜNEMEYİZ”

 

Gaziantep Asansörcüler Derneği Başkanı Mehmet Hanifi Akgöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette, asansör sektörünün sorunları da ele alındı.

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, Asansörcüler Derneği’ne ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Asansörcülüğün, inşaat sektörünün önemli bir parçası olduğunu belirten Apa, “Asansör sektörünün önemli problemlerinin olduğunu biliyoruz. Çözüm noktasında bugüne kadar her zaman destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz asansör sektörünü, inşaat sektöründen ayrı görmüyoruz. Bu sektörün sorunsuz olması bizim için büyük önem taşıyor” dedi.

APA “SEKTÖRE KALİTE KAZANDIRACAK HER ÇALIŞMAYI DESTEKLERİZ”

Gaziantep’e özgü bir İmar Yönetmeliği hazırlanması hususunda, GAİMDER olarak, yerel yönetimler ve Mimarlar Odası ile ortak hareket ederek uzun süren bir çalışma yaptıklarını da hatırlatan İbrahim Apa “Bu yönetmeliğin içerisinde, asansör sektörünü yakından ilgilendiren önemli düzenlemeler var. Sektöründe yeni yasa ve yönetmeliklere uygun şekilde kendini disipline etmesini arzu ediyoruz. Bu konuda hazırlıklı olmalılar. Bizimde kendilerinden beklentilerimiz var. Dernek olarak bu sektöre kalite getirecek her türlü çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

AKGÖZ “SEKTÖRÜMÜZÜN GELİŞİMİ İÇİN HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR”

Asansörcüler Derneği Başkanı Mehmet Hanifi Akgöz ise, “Müteahhitler Derneği bize her konuda yardımcı olmuştur. Sayın Başkan İbrahim Apa ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Gaziantep’te asansörcülük sektörünün kalkınması için hepimize düşen görevler var. Gaziantepli firmalar olarak, her türlü teknolojik donanıma sahip ürünler sunabiliyoruz. Bu konuda destek istiyoruz. Ayrıca, müteahhitlerimizin, firma seçiminde de detaycı ve hassas olmalarını istiyoruz. Bu vesileyle, yeniden bu göreve seçilen Başkanımız İbrahim Apa ve yönetimine başarılar diliyoruz” dedi.