AK PARTİ DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

08 Haziran 2018 Paylaş

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette, Dernek Başkanımız İbrahim Apa, mesleğimizin ve sektörümüzün genel sorunları hakkında bilgi verdi. Müteahhitlik Hizmet Yasası’nın yeni dönemde mecliste gündeme getirilmesini talep eden Apa, hükümetin inşaat sektöründe uyguladığı KDV indirimi, konut kredisi faizleri ve tapu harçları indiriminin olumlu aldığını, bunların kalıcı hale getirilmesini istedi. Apa ayrıca, kamu ihalelerindeki anahtar teslim işlerde fiyat farkı verilmesini ve inşaat malzemelerindeki fiyat artışlarının göz önünde bulundurulmasını da talep etti.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise yaptıkları çalışmalar hakkında sektör temsilcilerini bilgilendirdi. Koçer, daha fazla hizmet üretmek, hizmetlerin sürekliliğini sağlamak için Ak Parti’nin daha güçlü bir şekilde iktidarda olması gerektiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de yapı sektörüyle beraber hazırladıkları yeni İmar Yönetmeliği’nin bir an önce çıkması için Ankara nezdindeki çalışmaların sonuçlandırılması için üzerine düşen görevi yapacaklarını açıkladı. Şahin, konuşmasında, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’ndeki dayanışma, birlik ve beraberlikten övgüyle bahsetti.

Ak Partililer ayrıca üyelerimizden gelen sorular cevaplandırarak, görüş, talep ve önerilerini dinledi.